Sneeuwklokjes Bloesem remedie

Vorige Artikel 2 van 5 Volgende
€ 8,80 (inclusief 9% btw)

Dit flesje van 10 of 30 ml bevat stock concentraat Sneeuwklokjes essentie. Bedoeld voor degenen die met (Bach) Bloesem remedies werken en merken dat er behoefte is aan nieuwe remedies.

Deze remedie is handgemaakt met de zuiverste ingrediënten volgens origineel receptuur van dr. Bach. Bevat de essentie van 33 sneeuwklokjes, waarvan 1 sneeuwklokje met 4 blaadjes (nieuw geluksLicht)

Het sneeuwklokje brengt nieuw bewustzijn en de mogelijkheid oude diepe pijn op een zachte manier los te laten en te verwerken. Ze verbindt je met de witte velden van vrede vanuit haar onvoorwaardelijke liefde. Ze geeft moed en ondersteunt je om in harmonie met al het leven te groeien. 

 

ingrediënten: Cognac* (40% vol), bronwater, 0,5% bloesemessentie Galanthus nivalis *

*= biologisch

Volumeverdunning 1:240

Wil je de Sneeuwklokjes Bloesem remedie puur voor persoonlijk gebruik bestellen? Bestel dan een persoonlijke Bach Bloesem remedie en geef in de opmerkingen bij je bestelling aan dat je graag Sneeuwklokjes essentie erin wilt hebben. De Bloesem remedies werken als een symfonie met elkaar samen, zelden is slechts 1 Bloesem remedie nodig. Via mijn afstemming stel ik voor jou de Bloesem remedie samen die jij nu nodig hebt op de diepere lagen van jouw Zijn.  

Suzanne's gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel