Judasboom Bloesem remedie

Vorige Artikel 3 van 5 Volgende
€ 8,80 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit flesje van 10 of 30 ml bevat stock concentraat Judasboom Bloesem essentie. Bedoeld voor degenen die met (Bach) Bloesem remedies werken en merken dat er behoefte is aan nieuwe remedies. 

Pure liefde in een flesje! Deze remedie is handgemaakt met de zuiverste ingrediënten volgens origineel receptuur van dr. Bach. Bevat de essentie van 211 Judasboom bloesems van 3 verschillende Judasbomen, afkomstig van verschillende continenten...en zo verbindt zij de hele Aarde in liefde ????

De Judasboom Bloesem staat klaar om het menselijk hart te helen. Zodat je kunt zien met je hart en liefde er is voor alles. Ze verbindt je met de roze velden van zachtheid en ondersteunt je lichaam om een hogere frequentie te handhaven, zodat je lichaam vol Licht kan zijn. In haar verbinding met de violette velden, verheft ze je bewustzijn, maar zonder je aarding te verliezen.

ingrediënten: Cognac* (40% vol), bronwater, 0,5% bloesemessentie Cercis siliquastrum *

*= biologisch

Volumeverdunning 1:240

Wil je de Judasboom Bloesem remedie puur voor persoonlijk gebruik bestellen? Bestel dan een persoonlijke Bach Bloesem remedie en geef in de opmerkingen bij je bestelling aan dat je graag Judasboom Bloesem essentie erin wilt hebben. De Bloesem remedies werken als een symfonie met elkaar samen, zelden is slechts 1 Bloesem remedie nodig. Via mijn afstemming stel ik voor jou de Bloesem remedie samen die jij nu nodig hebt op de diepere lagen van jouw Zijn.  

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel