Gele Magnolia Bloesem remedie

Vorige Artikel 4 van 5 Volgende
€ 8,80 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit flesje van 10 of 30 ml bevat stock concentraat Gele Magnolia essentie. Bedoeld voor degenen die met (Bach) Bloesem remedies werken en merken dat er behoefte is aan nieuwe remedies.

Deze remedie is handgemaakt met de zuiverste ingrediënten volgens origineel receptuur van dr. Bach. Bevat de essentie van 7 Gele Magnolia Bloesems (leven vanuit de nieuwe harmonie).

Gele Magnolia brengt nieuw bewustzijn tot bloei, geeft vreugde en is heel zuiver. Ze verbindt je met de zachtgele velden en helpt je om je zachte kracht te laten zien. Zij kent een goddelijke timing en wordt beschermd. Verbonden met Maria Magdalena zet ze oude zielsstukken direct om naar liefde.

ingrediënten: Cognac* (40% vol), bronwater, 0,5% bloesemessentie Magnolia *

*= biologisch

Volumeverdunning 1:240

Wil je de Gele Magnolia Bloesem remedie puur voor persoonlijk gebruik bestellen? Bestel dan een persoonlijke Bach Bloesem remedie en geef in de opmerkingen bij je bestelling aan dat je graag Gele Magnolia essentie erin wilt hebben. De Bloesem remedies werken als een symfonie met elkaar samen, zelden is slechts 1 Bloesem remedie nodig. Via mijn afstemming stel ik voor jou de Bloesem remedie samen die jij nu nodig hebt op de diepere lagen van jouw Zijn.  

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel