Ginkgo Bloesem remedie

Vorige Artikel 5 van 5
€ 8,80 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Dit flesje van 10 of 30 ml bevat stock concentraat Ginkgo essentie. Gemaakt van uitsluitend de vrouwelijke bloemen van de Ginkgo biloba. Bedoeld voor degenen die met (Bach) Bloesem remedies werken en merken dat er behoefte is aan nieuwe remedies. De Bloesem remedies zijn handgemaakt met de zuiverste ingrediënten volgens origineel receptuur van dr. Bach. 

De vrouwelijke bloemen zijn heeeel klein, een soort eierstokjes op een steeltje. Op het toppunt van de bloei is er een kleine druppel zichtbaar op de bloemetjes. Helaas is het niet gelukt om die druppel op de foto te krijgen, maar voor mij wel zichtbaar...en toen wist ik: vandaag is precies het juiste moment om deze nieuwe Bloesem remedie te maken ❤

De Ginkgo bloesem essentie is gemaakt van 470 vrouwelijke bloemen en is een letterlijke verbindingsovergang tussen oud en nieuw; tussen oude Aarde mens en de nieuwe Aarde mens in wording. Zij maakt de overgang soepeler en belicht het bewustwordingsproces wat daarmee gepaard gaat. 

Daarnaast vormt ze een verbinding tussen boom, dier en mens; ons eraan herinnerend dat we samen 1 zijn. Zij staat in directe verbinding met 'het Grote Mysterie' (de Bron) en helpt jou bewust te worden van je eigen Bron, je oorsprong in Licht. Ze helpt je met heel veel liefde om naar binnen te gaan, naar jouw eigen unieke Zijn en -als de tijd rijp is- jouw Zijn krachtig de wereld in te laten stromen. Omdat jij nodig bent, precies zoals je bent.❤

Ingrediënten: Cognac* (40% vol), bronwater, 0,5% bloesemessentie Ginkgo biloba *

*= biologisch

Volumeverdunning 1:240

Wil je de Ginkgo Bloesem remedie puur voor persoonlijk gebruik bestellen? Bestel dan een persoonlijke Bach Bloesem remedie en geef in de opmerkingen bij je bestelling aan dat je graag Ginkgo essentie erin wilt hebben. De Bloesem remedies werken als een symfonie met elkaar samen, zelden is slechts 1 Bloesem remedie nodig. Via mijn afstemming stel ik voor jou de Bloesem remedie samen die jij nu nodig hebt op de diepere lagen van jouw Zijn.  

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel