De reis van de ziel in een tekening

Artikel 7 van 7

Al een tijd maak ik Zielstekeningen, toen eventjes niet en nu ik ze weer maak, merk ik dat mijn Zielstekeningen veranderd zijn. Waar de Zielstekening eerst betrekking had op de reis van de Ziel in dit leven, heeft ze nu opeens betrekking op de volledige reis van de Ziel tot nu toe...waarbij het huidige leven in meerdere tekeningen duidelijk naar voren komt als het leven waar al meerdere levens naar toe gewerkt is/op voorbereid is. En worden er duidelijke verbindingen aangereikt die weer aangezet/herinnerd mogen worden om verder te groeien..

De onderstaande Ziels-tekening laat de transformerende Kracht van de pracht-dame voor wie ze is goed zien. Zij heeft geleerd haar kracht te hanteren en in harmonie met de ander te gebruiken. Deze transformerende kracht zal ze steeds meer in gaan zetten voor de mensen die ze begeleid, maar ook voor de Aarde.

De tekening laat het totaal plaatje zien; dat wat bewust is, maar ook dat waar weerstand tegen is. Toen zij de tekening zag, zag zij vooral de zwarte wolk. Zwart wordt vaak als een negatieve kleur gezien. Echter vanuit Licht gezien, en vandaaruit werk ik, is zwart de kleur van ongemanifesteerd potentieel en draagt ze alle kleuren in zich. De zwarte wolk waar zij weerstand tegen had staat deels voor haar denken, met alle opties die verlammend op haar werken, maar ook voor haar bewustzijn wat nog verder aan het groeien is...zodat zij zichzelf niet langer als teveel ziet, maar vol overgave in haar kracht kan staan.

Zonder de tekening verder uitgebreid te bespreken nog even kort dit: De groene hand staat voor healing die zij aan de Aarde brengt en haar samenwerking met de Draken en de Elfen. Het geel staat voor het nieuwe bewustzijn en het felle rood voor levenskracht.

Benieuwd naar hoe jouw Zielstekening eruit ziet? Je kunt haar hier aanvragen:https://suzanne-licht.myonline.store/c-5063759/zielstekening/

????❤️

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel