De geheimen van het leven..

Vorige Artikel 6 van 11 Volgende

De afgelopen maand krijg ik steeds meer inzicht in de geheimen van het leven...

Mijn dagen bestaan uit ochtenden waarin ik in alle rust Akasha Readingen geef. Het is prachtig om te zien hoeveel antwoorden, helderheid, ruimte en onvoorwaardelijke liefde er daarbij samenkomen en werkelijke transformatie brengen.

In de middag sta ik regelmatig in onze tuin om Walnootboompjes uit te graven, die door de eekhoorns geplant zijn. De Walnootboompjes kunnen helaas niet allemaal blijven staan, een aantal van hen is klaar om diep te wortelen en verder te groeien in andere tuinen/voedselbossen. Er zijn al Walnootboompjes uitgevlogen naar alle hoeken van het land, maar ook naar België en Frankrijk.

Het grappige is dat er veel toeval in het spel lijkt te zijn in hoe mensen bij mij komen. Zo wilde een Belgische voedselboseigenares graag een Walnootboompje. Toen zij toevallig een berichtje van mij daarover las, bleek haar man dezelfde week een training te hebben in Nederland...hier 3 straten verderop...en dan woon ik in Harderwijk (dus niet vlak naast de grens of in een grote stad waar veel trainingen zijn).

Nu ik dit keer op keer zie gebeuren en ik ook vaak te horen krijg: "Ik had het gevoel dat ik naar je toe moest komen" is mij steeds duidelijker geworden dat dit geen toeval is. Dit is zoals het Leven werkt. Hoe het Leven een web weeft, van 'toevallige' ontmoetingen, mensen of situaties. Hoe het Leven voor elke situatie de juiste personen bij elkaar brengt. En dat geeft mij vertrouwen.

Het geeft mij ook vertrouwen in de grotere problemen die er spelen op het wereldtoneel. En in de kleinere problemen die ik om me heen zie, maar die nog steeds een enorme impact hebben. Ik vertrouw erop dat hierin ook de juiste mensen op de juiste plek en tijd samengebracht worden. En dat zij samen dat wat aan het licht mag komen, helder krijgen. Dat het licht mag schijnen op al die voorheen onbelichte plekken. Ik zie het al gebeuren. En natuurlijk is dit niet leuk. Niet makkelijk. En proberen sommigen het nog onder het tapijt te schuiven. Dit zal echter niet lukken, het Leven heeft besloten; het is tijd!

Dus stroom ik mee. Luister ik naar het Leven en wat zij van me vraagt. Ik stem me af en geef aan de ander mee. Zodat wij SAMEN de verandering zijn die we zo graag willen zien. In Liefde.

Akasha Reading I Antwoord op jouw levensvragen vanuit verruimd perspectief.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel