Een atelier vol koninklijk bezoek...

Vorige Artikel 3 van 11 Volgende

Het thema Moed is zowel in 2020 als 2021 een belangrijke thema voor mij. De Moed om Vol in mijn Licht te gaan staan, te blijven staan en concrete bijdragen te leveren aan transformatieprocessen...ook als dit spannend is. Of misschien juist dan.

Het heeft iets veranderd in mij. Ik heb ervaren dat als ik in mijn zuiverheid blijf staan, een enorme Kracht door mij heen stroomt. Een kracht die veel groter is dan ikzelf. Ik hoef het dus niet zelf te doen, ik hoef alleen meZelf te ZIJN. Dan ben ik als vanzelf op de juiste tijd en plek en wordt wat ik doe door het Leven zelf ondersteund. Dat laatste weet je echter pas achteraf. Dus eerst is toch echt die Moed nodig ;-)

Moed bleek voor mij ook een Poort te zijn, als een Inwijding, en aan de andere kant stonden de Witte Leeuwen. Ze toonden mij mijn leeuwenhart en vroegen mij als Leeuwenpriesteres met hen samen te werken. De Witte Leeuwen, die volgens de Afrikaanse medicijnmannen schakelen aan de grote Koningen, de Zon, Sirius, het sterrenbeeld Leeuw en het Oude Egypte. Ze komen nu in deze tijd naar ons toe om hun enorme kennis en wijsheid te delen. 

De Witte Leeuwen dienen zich aan in mijn atelier, waar ik ze schilder op glas. Vervolgens vliegen ze -in woord, beeld en vibratie- uit naar degene waar ze voor komen en dragen hun wijsheid over. Glas is hierin niet zomaar een medium; Witte Leeuwen die zich verweven via glas werken diep in op de vibratie van mens & omgeving en geven MEE vanuit helderheid.

Door met glas te werken is in mij ook weer een Nieuw Weten geactiveerd. Een Weten wat ruimte en tijd vraagt om volledig ontvangen te worden...zodat het zich verder kan Ontvouwen. En laat de zomer daar nu een prachtig moment voor zijn! Deze zomer maak ik ruimte om te Ontvangen...om te experimenteren met verf en glas....mee te stromen.. en nieuwe dromen te dromen...

Waar maak jij deze Zomer ruimte voor? Welke dromen geef jij de ruimte? 

Ik wens je een Zomer vol ruimte voor plezier, spelen, en Zon!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel