Helende tekening

Een Helende tekening is een healing en een tekening in één. De Helende tekening maak ik tijdens de healing en geef daarin de helende stroom weer op het tastbare niveau. ​De tekening is daarmee een tastbare manier om contact te maken met de helende energie. De ronde tekening wordt gemaakt op stevig aquarel papier. Deze tekening stuur ik je toe. Door naar jouw tekening te kijken, worden in jou veel diepere niveaus aangeraakt dan je met je hoofd kunt begrijpen. Dat wat wel gevat kan worden in woorden, geef ik aan je mee op een apart bijgevoegd papier. De tekening heeft diverse lagen, die ontsloten worden door er regelmatig naar te kijken en werkt lang door.

Wil je een Helende tekening aanvragen voor jezelf of een ander, dan kun je dit onderaan deze pagina doen, via mijn webwinkel. Houd er wel rekening mee dat ik vanaf de aanvraag 1 á 2 weken nodig heb om jouw Helende tekening te maken.

Ik wil je vragen bij de bestelling je volledige naam (via je naam stem ik me af) door te geven of van degene aan wie je het cadeau doet. Is het voor een kind, wil je dit dan ook aangeven?

  • Helende tekening aanvragen
    Helende tekening aanvragen

    In de Helende tekening wordt jouw healing in beeld gebracht. Het beeld spreekt direct tot je onderbewustzijn, waar zich 95% van jouw totale zelfgenezend vermogen bevind! De Helende tekening is dus een onwijs krachtige tool. Voor…

    € 73,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel