Licht-Tuin

In Suzanne's Licht-Tuin hebben de planten de ruimte om hun gang te gaan. Zo komen eenjarige planten gewoon op, daar waar ze zichzelf gezaaid hebben. En 'wandelen' frambozen en bramen door de tuin, doordat ze via hun wortelstokken steeds op een andere plaats opkomen. De eekhoorns verstoppen in de herfst de Walnoten als wintervoorraad in de grond. Dat wat zij niet nodig hebben, komt het volgende jaar op als Walnootboompjes. De Ginkgo boom zaait haar boompjes alleen zelf uit. 

Dit maakt dat de planten in de Tuin een sterke, krachtige levensenergie hebben die niet in gecultiveerde planten aanwezig is.

Ik voel me elke dag enorm dankbaar dat ik -in en met- deze prachtige Tuin mag werken. Al mijn werk in de Licht-Tuin en de olie- en kruidenproducten gemaakt met planten uit de Tuin zijn dan ook een samenwerking tussen mens en natuur/plant. Ik pas daarbij heel oude wijsheid (o.a. bekend bij de oude Indianen) toe, evenals direct verworven kennis via mijn persoonlijke connectie met de planten in de Tuin. Hierdoor zijn de olie- en kruidenproducten die ik met veel Liefde maak, zoveel meer dan alleen het fysieke deel van de planten, maar bevatten juist de levende werkzame essentie van de plant tbv mens, dier en Aarde.

"Do you think it possible to dissect a human being, render it down into its constituent parts, feed them into a machine which measures such things and determine from that its ability to paint or create great music? No? Then why do you think that once you have done this with my body you know anything about me?

- ANGELICA"

(citaat uit Sacred Plant Medicine - Stephen Harrod Buhner)

 • Walnoot boom / Juglans regia
  Walnoot boom / Juglans regia

  De eekhoorns planten elk jaar zo'n 21 nieuwe Walnootboompjes in de Tuin. Dat wordt wat veel; daarom voor jou de unieke kans om 1 van deze boompjes te kopen. De Walnootboompjes van 1, 2 en 3 jaar oud staan in de volle grond te…

  € 11,00
 • Ginkgo boom
  Ginkgo boom

  Deze Ginkgo boompjes zijn gezaaid door de Ginkgo boom zelf en staan onder de Moederboom in de volle grond.

  Ginkgo bomen die zichzelf uitzaaien komen praktisch niet meer voor, wat deze 1 jarige Ginkgo boompjes uniek maakt.

  Let…

  € 11,00
 • Hazelnoot boom
  Hazelnoot boom

  Hazelnootjes eten de eekhoorns het liefst meteen op. Maar toch ontstaan er uit vergeten wintervoorraden elk jaar een paar Hazelnoot boompjes :-) Dat wordt wat veel; daarom voor jou de unieke kans om 1 van deze boompjes te kopen.…

  € 11,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel