Ervaringen

Hoewel elke Akasha Kronieken Reading anders is, kan het toch prettig zijn een aantal ervaringen / reviews van anderen met hun Akasha consult te lezen... 

Benieuwd naar de Akasha Kronieken ervaringen van anderen? Lees hier de feedback.
 

"Ik wil je nog even bedanken voor de Akasha reading van gister! was echt heel fijn en merk dat de meesters en meesterinnen (haha) me erg hebben geholpen gister met hun luisterend oor en liefdevolle en wijze adviezen✨🧚‍♀️En ook fijn dat jij als kanaal wilde optreden. Je hebt een fijne energie en een fijne stem om naar te luisteren."
Valerie

"Mind-blowing!"
Saskia

"Dank voor de fijne reading!
Heeft veel te weeg gebracht!
Voel me lichter en meer gefocusd!
Tot een volgend moment!"

Wouthiera

"Ik vond het prachtig! Erg ondersteunend en wat ben je ervoor in de wieg gelegd!
Liesbeth

"Heel erg bedankt. Ik kan u niet genoeg bedanken. Dit is zo belangrijk geweest! Ik had allemaal kleine stukjes verzameld (...), maar nu eindelijk, eindelijk na 18 jaar, valt alles op z'n plaats; is het een geheel geworden. Eindelijk kan ik aan het werk..kan ik doen waarvoor ik  gekomen ben!"
Barbara

"Ik heb veel aan de Akasha Reading gehad, en heb er nog steeds wat aan omdat de informatie zo doorwerkt. Ik denk vaak aan wat er gezegd werd, her en der komen steeds stukjes 'oppoppen' als ze van toepassing zijn. Nogmaals dank!"
Marloes 

"Ik heb mijn Akasha-reading als heel bijzonder en helend ervaren. En voel veel dankbaarheid voor de sessie die zo aansloot bij mijn proces. Zeker ook toen ik het gisteren nog een keer terugluisterde en nog weer dingen hoorde die ik al weer vergeten was. Er zat veel wijsheid en herkenning in. En ook bijzonder hoe het me in mijn lichaam bracht op een hele fijne manier."
Susan

"Het was fijn om de Akasha reading van Suzanne te ontvangen. Het gaf helderheid in wat ik mocht loslaten om daarna weer stappen van groei te kunnen zetten. Wat kloppend als ik nu terugkijk, want wat is er veel beweging gekomen. Ik was me daar in het moment niet steeds van bewust, maar nu snap ik wat de start van de huidige veranderingen is geweest. Dank je wel lieve Suzanne voor dit prachtige cadeau."
Angelien

"Dank voor de mooie ervaring van de Akasha reading.
De informatie die ik op mijn vraagstuk mocht ontvangen was precies wat ik al wel wist en in de aanloop naar de afspraak ontdekt had. Echter nu werd het bevestigd. Wat nog belangrijker was is dat ik het energetisch in mijn lijf kon voelen wat iedere informatie in mijn lijf deed. Doordat het proces nu ook voelbaar werd heb ik een anker in mijn lijf en kan ik die ervaring aandacht geven en oproepen.
Mijn hart is geopend en ik ervaar nu eindelijk een diepe rust en vertrouwen.
Dank Suzanne voor de liefdevolle oprecht zuivere begeleiding.
"
Florence

Akasha veld"Dankjewel voor de fijne en waardevolle reading!
Zo fijn om even te sparren met jou en de lichtwereld ♥️♥️♥️
Precies wat ik nodig had!
Bedank
t" 
Dorie

Meer over de Akasha reading sessie.

Benieuwd naar het antwoord op jouw eigen vragen?
Jouw Akasha Reading kun je hieronder makkelijk, snel en veilig aanvragen. Laat je verrassen!

  • Akasha Reading aanvragen
    Akasha Reading aanvragen

    Wegens omstandigheden is het tijdelijk niet mogelijk een afspraak te maken voor een Akasha Reading.

    Wil je bij je aanvraag bij 'Opmerkingen' jouw volledige wettige naam vermelden? En aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het…

    € 63,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel