Witte Leeuwen op glas

De Witte Leeuwen dragen hun wijsheid over...

Waarbij ze allen Universeel verbonden zijn en naar je toe reizen vanuit hun naam, vibratie en eigen specifieke boodschap. Aansluitend op dat wat nu met jou MEE mag.

Witte Leeuwen zijn altijd al verbonden geweest met de Aarde en de mens en hierin gaan ze MEEgeven, veel verder dan enkel hun Kracht.

Wist je bijvoorbeeld dat Witte Leeuwen zowel verbonden zijn met de sterren als met de Universele Zonnen? En wist je dat ze met veel mensen (jong & oud) meereizen als gids of krachtdier?

Witte leeuw op glas

Waarbij Witte Leeuwen de komende periode wereldwijd belangrijk zullen worden in het Tonen en het Meegeven van Kracht in Harmonie. Witte Leeuwen zijn verbonden met de verborgen, mystieke kennis, die al wat leeft voedt...en die NU steeds meer herinnerd mag worden. 

Ze openen je hart, leggen er de MOED in om in jouw Kracht te gaan staan en begeleiden je om jouw Licht volledig te belichamen. 

Waarbij ze ook een beschermende functie hebben en hun Lichtvelden als een beschermende deken van Licht om je heen vouwen.

♡♡♡
Witte Leeuwen die zich verweven via glas werken diep in op de vibratie van mens & omgeving en geven MEE vanuit helderheid.

witte leeuw bij jou thuisDe Witte Leeuw die voor jou komt als gids en (be)Geleider, schilder ik voor je op glas. De illustratie is volkomen uniek voor jouw Witte Leeuw en wordt pas door mij gemaakt nadat je jouw aanvraag gedaan hebt. Ook of er een leeuw of leeuwin komt is van te voren niet te bepalen. Het beeld zal dus een verrassing zijn! Aansluitend bij jou en wat er nu voor jou MEE mag.

De Witte Leeuwen Cirkel is 70 mm in doorsnede en gemaakt van transparant glas. De illustratie is deels transparant, zodat de Witte Leeuw verweeft met het Licht en de kleuren die er doorheen schijnen. De illustratie is hiermee een levend beeld, elk moment anders. Met de gouden zijdedraad kun je haar ophangen voor het raam of aan de muur. 

Ik voeg bij de Witte Leeuwen altijd een kleine vertaling in tekst toe, daarna worden ze zorgvuldig ingepakt en als brievenbuspakket verzonden.

Aan te vragen voor jezelf en/of als cadeau voor een ander. 

Graag vermelden bij je aanvraag voor wie de Witte Leeuw op glas is en ook, of het voor een kind, jongere of volwassene is.

♡♡♡
Na aanvraag heb ik 1 a 2 weken nodig om jouw Witte Leeuw op glas te maken.

  • Witte Leeuwen Cirkel
    Witte Leeuwen Cirkel

    De Witte Leeuwen Cirkel is 70 mm in doorsnede en gemaakt van transparant glas. De illustratie is deels transparant, zodat de Witte Leeuw verweeft met het Licht en de kleuren die er doorheen schijnen. De illustratie is hiermee een…

    € 27,50

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel