Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Suzanne's Zielstekeningen op afstemming? Lees hier de feedback.
 

"Bedankt voor de tekening. 
Het voelt helemaal passend bij wat ik op dit moment zelf ook aan het schilderen ben qua kleuren en de tekst is helemaal waar ik sta in het leven. Bedankt voor de bevestiging. Ik zal de tekening een mooi plekje geven en de tekst goed bewaren.
"
Ria

"Heel erg bedankt voor de prachtige zielstekening.
Het was heel goed dat je aangaf om eerst de tekening rustig op mij in te laten werken voordat ik verder ging lezen.
Ik was in eerste instantie een beetje teleurgesteld toen ik de tekening zag. Maar dat teleurgestelde gevoel verdween al heel snel toen ik de tekening eens heel goed van alle kanten ging bekijken en in het licht hield. Het lijfje is dan namelijk prachtig (konings)blauw en de hele tekening glanst!! En wat een prachtige zachte kleuren hebben de vleugels, goud, lichtblauw en zachtroze! En de libelle is omhult door een prachtig glanzende parelmoeren cirkel.
En dan de uitleg van mijn zielstekening, echt ontzettend mooi!! Magisch gewoon!! 
Ik ben dankbaar 
❤"
Marja

"Hij is weer prachtig!!!!
Super dankjewel.

🙏🙏❤"
Anne-Marie

"Het was heel frappant, want voor dat ik mijzelf een beeld had gevormd hoe mijn zielstekening eruit zou moeten zien, had ik tegen mijzelf gezegd: er zou in ieder geval sprake moeten zijn van een blauwe lucht, groene heuvels, boom en vogels. 
Toen kreeg ik de door jou gemaakte tekening binnen en dacht ik "krijg nu wat". Precies wat ik zelf voor ogen had. Dus dat vond ik wel bijzonder. 
Wat superleuk verpakt ook trouwens. Dat is echt een cadeautje en wordt je helemaal vrolijk van als ontvanger.
"
Christy

`De zielstekening die je hebt gemaakt staat hier nog te pronken en komt telkens terug in mijn leven. Zo mooi ingepakt echt een heeeel groot cadeau want je krijgt alle liefde die je er in stopt er ook nog bij! Je doet je naam eer aan. Bij alles wat ik van je mag ontvangen voel ik je licht en liefde Straalen en daar wordt ik in ieder geval heel blij van!`
Anouk

"Ik heb gister m’n ziele tekening open gemaakt en wat is die moooi!! Echt zo knap gedaan
I love it :)  Ook met de tekst erbij en het grappig is dat de natuurlijke tinten allemaal terug komen in m’n woonkamer dus ik ga hem ook inlijsten en ophangen.
"
Valerie

"Ik wil je nog even bedanken voor de prachtige tekening. Hij raakte me direct, ook al begrijp ik nog niet alles. Ik laat hem nog steeds op me inwerken."
Charline

"Ohhhhh ik heb em binnen.
Wát een geschenk van mijn ziel, via jouw prachtige helderheid naar mij.
Enorm dankbaar! Ik ga alle vormen en kleuren door me heen laten stromen.
Liefs!
"
Mijoux

"Ik ben heel blij met mijn zielstekening! Ik stond wel even te kijken want ik had van alles verwacht maar geen draak in mijn tekening :-). Ik wist niets van drakenenergie en ben hier gelijk over gaan lezen. Ik vind het mooi te lezen dat ik onderdeel ben van het vredesleger, en dat er een witte draak is om mij te helpen. De tekening helpt mij om mijn kracht te voelen en vertrouwen te ervaren. De tekening krijgt een plek aan de muur zodat ik er vaker naar kan kijken. Wat mooi dat je dit kunt. Heel fijn, dank je wel."
Diane

"De tekening laat voor mij harmonie en balans zien. Het licht prevaleert. Het oog beschouwt de zonnige wereld. Beschouwen en analyseren zit in mijn aard.  Ik als ruiter van het vriendelijke paard beweeg uit het kader: een nieuwe weg, of af en toe loskomen uit het evenwicht? Veel hints en vraagtekens, en goed om daarmee te zijn. Ik merk de laatste maanden veel behoefte om de natuur in te gaan, en daarbij de dagelijkse dingen los te laten, dus wandel ik veel. Dus deze aanbeveling ga ik zeker volgen!"
Erik

"Wow lieve Suzanne, wat heb jij een treffende zielstekening voor mij gemaakt. Ik zie het als een enorm cadeau en ben dan ook erg dankbaar. De tekening was niet alleen prachtig maar ook zo treffend. Ik heb vele inzichten gekregen in mijn levenspad en mijn zielendoel word steeds helderder. Ik heb ook nog veel nagedacht over de besproken symboliek. Kortom, ben je op zoek naar inzichten in de kern van je zijn? Twijfel dan niet en laat Suzanne ook voor jou een mooie zielstekening maken. Geloof me je krijgt er echt geen spijt van."
Danielle

"Ik ben onder de indruk van de prachtige tekening die Suzanne voor mij heeft gemaakt! Ik kijk er iedere keer met veel plezier naar. De toelichting door Suzanne was heel herkenbaar, zuiver, liefdevol en professioneel. Ik voelde mij direct op mijn gemak bij Suzanne. Door tekening/reading kom ik weer een stukje dichterbij mijn ware zelf! Heel veel dank lieve Suzanne!"
Jacqueline

"Wauw, wat een bijzondere ervaring! Toen ik de zielstekening voor het eerst zag, was er meteen een stuk herkenning: Ja dit ben ik, dit gaat over mij. De uitleg die ik daarnaast van je kreeg, zorgde voor nog meer verheldering. Vooral de stukken die meer op het onbewuste vlak zaten en dan toch zo kloppend zijn, maakten veel indruk op me. Echt heel mooi, wat een bijzondere gave Suzanne. Dankjewel!"
Joyce

"Alles klopte. Alles werd aangeboden in een liefdevolle zielstekening met metaforen en verwijzingen naar mijn Zijn. Ik werd geraakt doordat ik gezien was zoals ik ben, diep van binnen. Ik kreeg bevestiging en stimulans en een wegwijzer om te mogen volgen. Dank je wel lieve Suzanne. Jouw lezing was een geschenk!"
Suzanna

"De prachtige tekening en de uitleg ervan hebben me gesterkt in mijn levenspad en levensmissie. Alle essentiële kwaliteiten die ik heb werden genoemd en ook de kwaliteiten die ik meer mag inzetten. Het geheel gaf vooral rust, het ‘hier’ is ook prima en er is nog zoveel mogelijk! Bedankt voor het mooie inzicht."
Geesje

"Ik word opnieuw helemaal blij als ik aan de prachtige zielstekening met bijbehorende reading denk. Wat heb je dat ontzettend mooi gedaan lieve Suzanne. Het was echt prachtig om onder jouw begeleiding door de deur te mogen gaan en het gaf zoveel verlichting. Ik hoop dat je heel veel mensen op deze bijzondere manier verder mag helpen op hun pad. Nogmaals heel veel dank!"
Ilse

"Wat een onwijs gave ervaring was dit voor mij ! Zo’n schitterende en persoonlijke tekening met allerlei symbolen die echt bij me passen. Die me alles vertellen over wie ik ben. Het klopte allemaal en heeft me heel erg geïnspireerd. Ik putte kracht uit wat je vertelde en voelde me er tegelijkertijd door bevrijd. Dankjewel lieve Suzanne!"
Barbara

"Lieve Suzanne. Als ik aan mijn zielstekening denk word ik helemaal warm van binnen. Je hebt me zo goed neergezet. Mijn strijd uit het verleden, mijn adelaar zijn en overzicht hebben/krijgen over hoe mijn leven was en zal zijn. Het is er gewoon allemaal. Ik kan er verder mee en kan je zeker aanbevelen aan anderen. Dank je wel. Liefs Femmie"
Femmie

  • Zielstekening aanvragen
    Zielstekening aanvragen

    In de Zielstekening, ook wel Psychic Art genoemd, worden de fluisteringen van je ziel zichtbaar gemaakt om diep te laten weerklinken in je hart. Het beeld spreekt direct tot je onderbewustzijn, waar zich 95% van jouw totale…

    € 84,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel