Over Suzanne

Hemel en aarde zijn mijn ouders.
Bewustzijn is mijn thuis.
Liefde mijn werk.
Diepgang mijn manier.
Creativiteit mijn enige wapen.
Aandacht en eerlijkheid mijn embleem.
Zachtheid en helderheid mijn ware kracht.


Meer dan 21 jaar onderzocht Suzanne vrijwel alle healing methodes. Bij de beste healers, in binnen- en buitenland, volgde zij haar opleidingen en leerde wat zij diep van binnen al 'wist'. Die kennis en ervaring heeft zij in haar massage praktijk, Heel Puur, voor veel cliënten succesvol ingezet.

Toen sloeg het noodlot -in de vorm van een ernstige blessure- toe. Doordat Suzanne haar geliefde vak niet meer uit kon oefenen, werd zij gedwongen het ZIJN achter het DOEN te onderzoeken. Welke ZIJNskwaliteiten maakten haar massage- en healingswerk zo succesvol?

Deze reis van buiten naar binnen, heeft haar veel lagen laten afpellen en in contact gebracht met haar kern; haar innerlijke Licht en de bijbehorende zijnskwaliteiten. Suzanne-Licht is gebaseerd op deze pure Zijnsvorm; met steeds verder ontvouwende fysieke uitdrukkingsvormen, zoals:

Met Suzanne-Licht stuurt Suzanne haar Lichtwerk en haar Liefde de wereld in als duiven met een belangrijke boodschap: Het is nu tijd om je, jouw Lichtkern weer te gaan herinneren... en daarmee jouw unieke talenten en gaven. Jij bent zelf diegene waar je al zolang op gewacht hebt!

Hoe zou de wereld eruitzien als ieder mens zou bijdragen vanuit zijn/haar unieke kwaliteiten? Als ieder mens vanuit dit ware potentieel een bijdrage levert aan het geheel? Een bijdrage die niemand anders kan leveren? En toch volledig gelijkwaardig aan ieder ander? Hoe zou dat zijn? 

Ga je mee stralen?

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel