Over Suzanne

Als kind wist ik niet beter dan dat er Engelen om mij heen waren. De wereld van de Engelen en de Lichtwezens was in die tijd echter voor mij dan de mensenwereld. Als baby haalde ik mijn moeders hoofdpijn weg. Mijn waarneming was ook anders, ik zag de ander in de eerste plaats als prachtig, stralend Lichtwezen, daarna pas als mens.

Naarmate ik opgroeide werd ik echter steeds meer mens onder de mensen. Ik ging naar de kunstacademie en kreeg een baan in het bedrijfsleven. Voor even was het leuk om alleen maar mooie dingen te maken, maar al snel voelde het leeg voor mij. Op zoek naar meer verdieping leerde ik de kunst van het masseren en werd Reiki Master. Ik schoolde me om tot Lichaamsgericht Therapeut en opende mijn eigen praktijk, Heel Puur, in Utrecht.

In mijn praktijk hielp ik veel mensen ontspannen en dichter bij zichzelf komen. Steeds vaker wist ik hierbij intuïtief bepaalde dingen, die ik tegen hen moest zeggen. Vaak maanden later hoorde ik dan terug "Wat jij toen tegen mij zei, snapte ik toen niet...maar nu wel. Het heeft mij een heel ander perspectief op mezelf gegeven. Dank je wel."

7 jaar geleden greep het lot in en kreeg ik een chronische blessure. Hierdoor moest ik met mijn praktijk stoppen. Een moeilijke periode volgde, want mijn praktijk was mijn passie en wat als je je passie niet meer uit kunt voeren? 

Pas toen ik besloot mijn intuïtie verder te gaan ontwikkelen, begon mijn leven weer te stromen. Het verder openen van mijn intuïtie gaf heel veel herkenning, maar riep ook vragen op. Als mens dacht ik steeds 'Huh, maar dat kan toch niet?' 'Dat is echt koekoek' etc. Ik heb alles heel lang in twijfel getrokken, totdat ik, tijdens mijn opleiding tot Akasha Reader, ontdekte hoe ik de informatie die ik via de Licht-wereld ontving, zuiver kon vertalen in direct ervaarbare vorm. Toen wist ik dat ik mijn pad gevonden had en dat al het voorgaande me hiernaartoe geleid had.

In mijn nieuwe praktijk, Suzanne-Licht, ben ik me meer en meer gaan richten op het begeleiden van mensen via de Akasha Kronieken. Mijn kennis en ervaring uit de voorgaande 20 jaar zijn daar een stevige basis voor. Via Akasha Readingen staat ons een onuitputtelijke bron van wijsheid en liefde ter beschikking, waar ik je graag in laat delen!

Naast mijn werk als Akasha reader, werk ik als Lichtgids; Ik zie jouw Licht en kan het voor je vertalen in tastbare vorm, zodat ook jij je bewust(er) zult zijn van het Lichtwezen dat jij bent. We zijn allemaal Lichtwezens, daar ben ik niet bijzonder in, maar bij de een staat het meer 'aan' en op de voorgrond dan bij de ander. Het is nu tijd om je, jouw oorsprong als Lichtwezen weer te gaan herinneren en vandaaruit te gaan leven. Jij bent zelf diegene waar je al zolang op gewacht hebt!

Hoe meer we samen ons Licht laten stralen, hoe meer we de Aarde SAMEN kunnen ondersteunen in haar transformatie.

Wat kan ik voor jou doen? Je bent van harte welkom!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel