Praktijkformulieren

Download behandelovereenkomst

Download toestemming gegevensuitwisseling

Download privacy verklaring

Suzanne van Straalen is lid van Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT) en daarmee gehouden aan de CAT-praktijkcode en ethische code. Je dient voor behandeling/therapie de behandelovereenkomst, het toestemmingsformulier gegevensuitwisseling en de privacy verklaring te ondertekenen. 

Als complementair therapeut kan mijn begeleiding een aanvulling zijn op een (reguliere) behandeling, wat wachtlijsten in de reguliere zorg ontlast. Andersom zal ik je, voor datgene wat buiten de grenzen van mijn expertise valt, doorverwijzen. Zo hoop ik bij te dragen aan een integrale gezondheidszorg en stappen te zetten richting een gezondere, liefdevolle samenleving, waarin mensen écht aandacht voor elkaar hebben.

 • Intake natuurgeneeskundige therapie
  Intake natuurgeneeskundige therapie

  Uitgebreid intake gesprek van 90 minuten via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het beste uitkomt. Ik werk ma/di/do/vr tussen 9.00 en 12.00 uur en woensdag tussen 13.30…

  € 111,00
 • Natuurgeneeskundige therapie
  Natuurgeneeskundige therapie

  Let op! Je kunt alleen een afspraak maken voor een Natuurgeneeskundig consult nadat je een intakegesprek gehad hebt met mij.

  Natuurgeneeskundig consult via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke…

  € 85,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel