Bach bloesem remedies

De Bach bloesem remedies zijn ontdekt door de Engelse arts Dr. Bach (1886 - 1936) in zijn zoektocht naar een eenvoudige, zuivere, respectvolle en diepgaande helingswijze. De basisgedachte in zijn helingssysteem is: "behandel de persoon, niet de ziekte; de oorzaak, niet het symptoom". Met de 38 remedies die Dr. Bach gevonden heeft, was zijn werk afgerond en heeft hij ons een helingssysteem van uitzonderlijke waarde nagelaten.

Persoonlijke Bach bloesem remedieOm het individu te kunnen behandelen, en niet de kwaal of het symptoom, heb ik in mijn werk met de Bach bloesem remedies geleerd om de diepere laag in de ander aan te raken en vandaaruit de geschikte remedie te vinden. Wanneer je die diepe (vaak onbewuste) oorzaak heelt, heeft het fysieke symptoom geen reden meer tot voortbestaan en zal beginnen te helen. 

Bach remedies kun je zien als een groep energetische vrienden uit de plantenwereld die je kunnen helpen jezelf en de wereld waarin je leeft beter te kennen. Door je open te stellen voor de werking van de bloesems, creëer je een samenwerking met de planten, wat de werking van de remedie nog versterkt. De Bach bloesem remedies werken echter ook zonder dat je erin gelooft, wat wordt bewezen door ze toe te dienen aan baby's, dieren en planten.  

Dr. Bach was in constante dialoog met de natuur bij het vinden en bereiden van zijn remedies. Deze dialoog zet zich voort in mijn werk om de juiste remedie voor jou af te stemmen. In mijn werk met de Bach bloesemremedies ben ik me ervan bewust dat ik met energie werk en energie is altijd levend. Ik werk altijd vanuit een basis van Licht en Liefde, met de zuiverste grondstoffen en ingrediënten, wat de pure levenskracht van de remedies versterkt. 

Elke remedie word je op je reis aangeboden in de hoop dat de dialoog met de natuur zich voortzet wanneer je de remedie toepast en ze je dichter bij jezelf en de Aarde zal brengen.

Benieuwd naar wat een persoonlijke Bachbloesem remedie kan doen? Lees hier de ervaring van een ander.

Dank voor de prachtige persoonlijke remedie - die laat me stralen Bij de eerste druppels gisteren voelde ik zoveel lichtheid, speelsheid, liefde, onbevangenheid, creativiteit en flow. Eigenlijk precies de flow die ik als kind ervoer. En nu met paar druppels magisch. En bijna alsof ik de hele dag het leven aan het vieren was. En dan ook nog eindelijk heerlijk geslapen en wakker worden zonder kater. Wat een feest. Dank
Florence

Hoe bestel ik mijn persoonlijke Bach bloesem remedie?

Je kunt jouw persoonlijke Bach bloesem remedie hieronder snel en makkelijk online bestellen.

Hou er wel rekening mee dat ik vanaf de aanvraag 1 á 2 weken nodig heb. Het afstemmen vraagt rust en ruimte, evenals het bereiden van jouw persoonlijke Bach bloesem remedie.  

Ik wil je vragen bij de bestelling je volledige naam, geboortedatum en de klacht waarvoor je de Bach bloesem remedie aanvraagt, door te geven. 

 • Persoonlijke Bach bloesem remedie aanvragen
  Persoonlijke Bach bloesem remedie aanvragen

  Let op! Je kunt alleen een Bach Bloesem remedie aanvragen nadat je een intakegesprek gehad hebt met mij.

  Deze persoonlijke Bach Bloesem Remedie stem ik af op de diepere laag in jou. Ze bevat tussen de 2 en 7 Bach bloesems en komt…

  € 27,00
 • Intake holistische therapie
  Intake holistische therapie

  Uitgebreid intake gesprek van 90 minuten via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het beste uitkomt. Ik werk ma/di/do/vr tussen 9.00 en 12.00 uur en woensdag tussen 13.30…

  € 111,00
 • Holistische therapie
  Holistische therapie

  Let op! Je kunt alleen een afspraak maken voor Holistische therapie nadat je een intakegesprek gehad hebt met mij.

  Holistische therapie via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke dag…

  € 85,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel