Akasha Reading

Wat is een Akasha reading?

Je kunt het Akasha veld zien als een kosmisch internet. Als Akasha Reader 'bel' ik in op het Akasha veld om jouw Akasha kronieken te openen, zodat jij jouw vragen kunt stellen. De antwoorden die je vanuit de Akasha Kronieken ontvangt, zijn altijd liefdevol en helemaal afgestemd op jou. Het ruime perspectief van de Akasha Kronieken geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden, maar ook praktische tips hoe je dit in je leven kunt integreren. Je wordt als het ware vanuit een verruimd perspectief begeleid in jouw groei op Aarde. 

Meestal is er een bepaald thema dat als rode draad in de Akasha Kronieken Reading verweven is. Dit thema maakt de kern zichtbaar van wat nu voor jou belangrijk is. Doordat de Akasha reading geworteld is in het NU, is de informatie die je ontvangt meteen praktisch en toepasbaar binnen jouw leven. Dus hoewel je via de Akasha Reading de lichtwereld, het Akasha veld, raadpleegt voor een ruimer perspectief op jouw leven; gaat het uiteindelijk om jouw groei als mens, met 2 benen op de Aarde ♡♡♡

Hoe verloopt een Akasha reading?

We praten eerst even kort met elkaar en als jij er klaar voor bent, open ik de Akasha Kronieken voor je. Dit doe ik middels een gebed met daarin jouw volledige wettige naam. Vervolgens word je door de Akasha Kronieken uitgenodigd je vraag te stellen en wordt deze vanuit jouw Akasha Kronieken beantwoord. De woorden, beelden, gevoelens die ik voor je ontvang, geef ik direct aan je door.

Akasha Reading onlineDe Akasha Kronieken bevatten daarnaast een diepere gevoelslaag van het hart. De diepe liefde en compassie die er vanuit de Akasha Kronieken voor jou is, is hierdoor tijdens de Reading goed voelbaar. Vanuit dit liefdevolle veld kun je tijdens de Reading verbonden worden met Lichtvelden van heldere, pure kleuren. Mocht dit gebeuren, dan benoem ik het, maar eigenlijk is dit voor jou op hetzelfde moment voelbaar. De verbinding met de kleuren in de Lichtvelden zorgt ervoor dat jij kunt helen, je gedragen voelt, zult verzachten en opladen. Ik begeleid je stapje voor stapje met mijn stem door dit proces en als vanzelf zal alles gaan stromen vanuit Licht. Dit prachtige healingsproces vanuit de Akasha Kronieken is één van de ontroerendste ervaringen tijdens de Akasha Kronieken Reading.   

Nadat de healing afgerond is, zijn we aan het einde van de Akasha Reading gekomen. Met een kort gebed sluit ik de Akasha Kronieken voor je af. 

Meestal zijn er daarna nog maar weinig woorden nodig en nemen we afscheid.  

Tips voor een optimale reading?!

 • Maak voor jezelf zo helder en specifiek mogelijk waar je meer inzicht in wilt ontvangen. Schrijf het voor jezelf op. Dit is belangrijk voorwerk om te doen. Wie een oprechte, specifieke vraag stelt, krijgt de diepste en de rijkste antwoorden.
 • Stel vragen die betrekking hebben op wat, waarom of hoe van een situatie. Vragen die enkel met ja of nee te beantwoorden zijn, zijn niet behulpzaam.
 • Je kunt geen vragen stellen over iemand anders, wel over jouw relatie met diegene.
 • Laat je vraag niet gaan over wanneer, er worden geen voorspellingen gedaan.
 • Een Akasha Reading kan nooit een bezoek aan een arts vervangen, noch zal er medisch advies gegeven worden.
 • Een Akasha Reading wordt niet gegeven aan kinderen/jongeren onder de 18 jaar. Wel kun je als ouder een Akasha Reading aanvragen met de vraag hoe je jouw kind kunt ondersteunen op zijn/haar unieke levenspad.
 • Maak aantekeningen tijdens de Reading of neem haar op met je telefoon. De informatie die je ontvangt heeft meerdere lagen, wat maakt dat het prettig is om deze later terug te kunnen lezen/horen.

Kortom: Laat je vraag gaan over wat je werkelijk na aan het hart ligt. Hoe preciezer en oprechter de vraag, hoe vervullender en bevredigender het antwoord zal zijn. 

Voorbeeldvragen Akasha Kronieken reading:

 • Wat is de diepere achtergrond van ...?
 • Wat kan ik van ... leren?
 • Wat kan ik doen om mijn herstel van ... te bevorderen?
 • Wat kan mij ondersteunen om de volgende stap te zetten?
 • Waarom is dit moeilijk voor mij?
 • Hoe dient ... mij? Wat is de waarde ervan voor mijn ontwikkeling?
 • Hoe kan ik hier anders/beter mee omgaan?

Een Akasha reading kan deel uitmaken van de individuele begeleiding die ik geef als natuurgeneeskundige en coach, maar is niet los te boeken.

Vraag hieronder je intake gesprek aan!

 • Intake natuurgeneeskundige therapie
  Intake natuurgeneeskundige therapie

  Uitgebreid intake gesprek van 90 minuten via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het beste uitkomt. Ik werk ma/di/do/vr tussen 9.00 en 12.00 uur en woensdag tussen 13.30…

  € 111,00
 • Natuurgeneeskundige therapie
  Natuurgeneeskundige therapie

  Let op! Je kunt alleen een afspraak maken voor een Natuurgeneeskundig consult nadat je een intakegesprek gehad hebt met mij.

  Natuurgeneeskundig consult via Zoom.

  Bij je bestelling kun je in het Opmerkingen-veld aangeven welke…

  € 85,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel