Akasha Reading

Akasha perspectiefEen Akasha Reading bevat precies die informatie die jou op dit moment in je ontwikkeling steunt en je verder op weg kan helpen.

Tijdens een Akasha Reading fungeer ik als een soort brug tussen jou en je Akasha Kronieken. Je kunt dan de vragen die je bezighouden stellen. De antwoorden die je vanuit je Akasha Kronieken ontvangt van je Meesters, Leraren en Dierbaren zijn altijd liefdevol en helemaal afgestemd op jou. Je kunt je Meesters, Leraren en Dierbaren vergelijken met jouw team, wat liefdevol en krachtig achter je staat en je vanuit een verruimd perspectief zal begeleiden in jouw groei op Aarde. Het doel van een Akasha Reading is verruiming van je bewustzijn, zodat jij jezelf op optimale wijze in de aardse dimensie kunt verwezenlijken.

Wanneer is een Akasha reading waardevol?

 • Merk je dat je steeds vastloopt in vergelijkbare situaties?
 • Heb je vragen die steeds weer terugkomen?
 • Zit je in een moeilijke situatie en wil je hier een ruimer perspectief op, zodat je er anders mee om kunt gaan?
 • Wil je meer in contact komen met jezelf, wie jij ten diepste bent en wat je nodig hebt om te groeien?

Gun jezelf dan dit juweeltje van een Reading!

Hoe gaat een Akasha reading?

De Akasha Reading is telefonisch, je hoeft de deur dus niet uit! We praten eerst even met elkaar ter kennismaking en als jij er klaar voor bent, open ik de Akasha Kronieken voor je. Dit doe ik middels een gebed met daarin jouw volledige wettige naam (die kan je me bij je aanvraag doorgeven als ‘opmerking’). Vervolgens word je door de Akasha Kronieken uitgenodigd je vraag te stellen. Het antwoord wat jij vanuit de Akasha Kronieken ontvangt, geef ik aan je door. Dit doe ik door de beelden die ik voor je ontvang te omschrijven en woorden direct door te geven. 

transformatie via de Akasha KroniekenDe Akasha Kronieken bevatten daarnaast een diepere gevoelslaag van het hart. De diepe liefde en compassie die er vanuit de Akasha Kronieken voor jou is, is hierdoor tijdens de Reading goed voelbaar. Vanuit dit liefdevolle veld kun je tijdens de Reading verbonden worden met Lichtvelden van heldere, pure kleuren. Mocht dit gebeuren, dan benoem ik het, maar eigenlijk is dit voor jou op hetzelfde moment voelbaar. De verbinding met de kleuren in de Lichtvelden zorgt ervoor dat jij kunt helen, je gedragen voelt, zult verzachten en opladen. Ik begeleid je stapje voor stapje met mijn stem door dit proces en als vanzelf zal alles gaan stromen vanuit Licht. Dit prachtige healingsproces vanuit de Akasha Kronieken is één van de ontroerendste ervaringen tijdens de Akasha Reading.   

Nadat de healing afgerond is, zijn we aan het einde van de Akasha Reading gekomen. Met een kort gebed sluit ik de Akasha Kronieken voor je af. 

Meestal zijn er daarna nog maar weinig woorden nodig en nemen we afscheid.  

Verschillende mogelijkheden van de Akasha reading?

Je kunt zelf de tijdsduur van je Akasha Reading kiezen:

 • Een Akasha Reading van 30 min. is geschikt voor 1 situatie/vraag.
 • Een Akasha Reading van 60 min. is geschikt voor meerdere situaties/vragen.

De gewenste tijdsduur kun je selecteren bij je aanvraag voor de Reading hieronder. 

Tips voor een optimale Reading?!

 • Maak voor jezelf zo helder en specifiek mogelijk waar je meer inzicht in wilt ontvangen. Schrijf het voor jezelf op. Dit is belangrijk voorwerk om te doen. Wie een oprechte, specifieke vraag stelt, krijgt de diepste en de rijkste antwoorden.
 • Stel vragen die betrekking hebben op wat, waarom of hoe van een situatie. Zoals ‘Wat kan ik van deze situatie leren?’ ‘Hoe kan ik er anders mee omgaan?’ of ‘Hoe kan ik mijn relatie met de ander verbeteren?’
 • Maak aantekeningen tijdens de Reading of neem haar op met je telefoon. De informatie die je ontvangt heeft meerdere lagen wat maakt dat het prettig is om deze later terug te kunnen lezen/horen.

Zie hier voor meer informatie/tips over het formuleren van je vraag voor de reading. Hier vind je naast de 'spelregels' ook een aantal voorbeeldvragen.

Hoe maak ik een afspraak voor mijn Akasha Reading?

Hieronder kun je de Akasha Reading van 30 of 60 min. aanvragen. Vervolgens mail ik je om een datum/tijd af te stemmen. Op de afgesproken tijd bel ik je op het door jou opgegeven telefoonnummer.

Je bent welkom!

 • Akasha Reading aanvragen
  Akasha Reading aanvragen

  Wil je bij je aanvraag bij 'Opmerkingen' jouw volledige wettige naam vermelden? En aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het beste uitkomt? Ik werk tussen 9.00 en 12.00 uur.

  Op het afgesproken tijdstip bel ik je voor jouw…

  € 57,50

Suzanne's gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel