Akasha Reading

Wist je dat de problemen/ uitdagingen in jouw leven waar je nú tegenaan loopt, de perfecte ingang voor persoonlijke groei zijn? Een Akasha Kronieken Reading helpt je het goud in elke situatie te ontdekken, geeft informatie die jou in je ontwikkeling steunt, verder op weg helpt en is altijd liefdevol ♡♡♡

Wat is het akasha veld?

Je kunt het Akasha veld zien als een kosmisch internet. Als Akasha Reader 'bel' ik in op het Akasha veld om jouw Akasha kronieken te openen, zodat jij jouw vragen kunt stellen. De antwoorden die je vanuit de Akasha Kronieken ontvangt, zijn altijd liefdevol en helemaal afgestemd op jou. Het ruime perspectief van de Akasha Kronieken geeft vaak nieuwe inzichten en mogelijkheden, maar ook praktische tips hoe je dit in je leven kunt integreren. Je wordt als het ware vanuit een verruimd perspectief begeleid in jouw groei op Aarde. 

Wat is een Akasha reading?

Tijdens een Akasha Reading fungeer ik als een brug tussen jou en de Akasha Kronieken. Het doel van een Akasha Reading is verruiming van je bewustzijn, zodat jij jezelf op optimale wijze op Aarde kunt verwezenlijken. Een Akasha reading is dus een vorm van 'sparren met de Lichtwereld', die praktisch en toepasbaar is binnen jouw leven.

Wanneer is een Akasha reading waardevol?

 • Zit je in een moeilijke situatie en wil je hier een ruimer perspectief op, zodat je er anders mee om kunt gaan?
 • Wil je meer in contact komen met jezelf, wie jij ten diepste bent en wat jij nodig hebt om te groeien?
 • Moet je een belangrijke keuze maken en wil je hierover even 'sparren met de Lichtwereld'?
 • Merk je dat je steeds vastloopt in vergelijkbare situaties?
 • Heb je vragen waar je al lang(er) mee rond loopt?

Wacht dan niet langer en bestel jouw Akasha kronieken reading!

Hoe verloopt een Akasha reading?

De Akasha Kronieken Reading is telefonisch of online, je hoeft de deur dus niet uit! We praten eerst even met elkaar ter kennismaking en als jij er klaar voor bent, open ik de Akasha Kronieken voor je. Dit doe ik middels een gebed met daarin jouw volledige wettige naam (die kan je me bij je aanvraag doorgeven als ‘opmerking’). Vervolgens word je door de Akasha Kronieken uitgenodigd je vraag te stellen en lees ik jouw Akasha Kronieken voor je. De woorden, beelden, gevoelens die ik  voor je ontvang, geef ik direct aan je door.

Akasha Reading onlineDe Akasha Kronieken bevatten daarnaast een diepere gevoelslaag van het hart. De diepe liefde en compassie die er vanuit de Akasha Kronieken voor jou is, is hierdoor tijdens de Reading goed voelbaar. Vanuit dit liefdevolle veld kun je tijdens de Reading verbonden worden met Lichtvelden van heldere, pure kleuren. Mocht dit gebeuren, dan benoem ik het, maar eigenlijk is dit voor jou op hetzelfde moment voelbaar. De verbinding met de kleuren in de Lichtvelden zorgt ervoor dat jij kunt helen, je gedragen voelt, zult verzachten en opladen. Ik begeleid je stapje voor stapje met mijn stem door dit proces en als vanzelf zal alles gaan stromen vanuit Licht. Dit prachtige healingsproces vanuit de Akasha Kronieken is één van de ontroerendste ervaringen tijdens de Akasha Kronieken Reading.   

Nadat de healing afgerond is, zijn we aan het einde van de Akasha Reading gekomen. Met een kort gebed sluit ik de Akasha Kronieken voor je af. 

Meestal zijn er daarna nog maar weinig woorden nodig en nemen we afscheid.  

Benieuwd naar hoe anderen het lezen van de Akasha Kronieken door Suzanne ervaren hebben? Lees dan Akasha Reading ervaringen.

Verschillende mogelijkheden voor het Akasha consult?

Je kunt zelf de tijdsduur van je Akasha Reading kiezen:

 • Een Akasha Reading van 30 min*  is geschikt voor 1 situatie/vraag.
 • Een Akasha Reading van 60 min* is geschikt voor meerdere situaties/vragen.

* dit is incl. een korte uitleg voorafgaand aan je reading.
De gewenste tijdsduur kun je selecteren bij je aanvraag voor de Reading hieronder. 

Tips voor een optimale Reading?!

 • Maak voor jezelf zo helder en specifiek mogelijk waar je meer inzicht in wilt ontvangen. Schrijf het voor jezelf op. Dit is belangrijk voorwerk om te doen. Wie een oprechte, specifieke vraag stelt, krijgt de diepste en de rijkste antwoorden.
 • Stel vragen die betrekking hebben op wat, waarom of hoe van een situatie. Zoals ‘Wat kan ik van deze situatie leren?’ ‘Hoe kan ik er anders mee omgaan?’ of ‘Hoe kan ik mijn relatie met de ander verbeteren?’
 • Maak aantekeningen tijdens de Reading of neem haar op met je telefoon. De informatie die je ontvangt heeft meerdere lagen, wat maakt dat het prettig is om deze later terug te kunnen lezen/horen.
 • Meer tips, de 'spelregels' en voorbeeldvragen vind je hier: Akasha Reading vragen om te stellen

Hoe maak ik een afspraak voor mijn Akasha Reading?

Hieronder kun je makkelijk, snel en veilig jouw Akasha Reading van 30 of 60 min. aanvragen. Vervolgens mail ik je om een datum/tijd af te stemmen. Op de afgesproken tijd bel ik je of neem online contact met je op (via Zoom).

Laat je verrassen! 

 • Akasha Reading aanvragen
  Akasha Reading aanvragen

  Wil je bij je aanvraag bij 'Opmerkingen' jouw volledige wettige naam vermelden? En aangeven welke dag (ma/di/wo/do/vr) jou het beste uitkomt? Ik werk ma/di/do/vr tussen 9.00 en 12.00 uur en woensdag tussen 13.30 en 16.30. Wil je…

  € 63,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel