Herroepingsrecht/bedenktijd

Alle producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Bomen die u via deze webwinkel koopt, worden uitsluitend op de locatie van Suzanne-Licht door u uitgekozen en uitgegraven. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw boom retour te brengen. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@suzanne-licht.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits de boom reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bij levering van diensten zoals Akasha readingen,coaching en gesprekken heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, ingaande op de dag van uw bestelling. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@suzanne-licht.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits de dienst niet reeds uitgevoerd is.

Suzanne's gastenboek hieronder, geeft de ruimte aan jou om wat te schrijven. Leuk als je dit doet! 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel