Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Suzanne's Akasha Kronieken Opleiding? Lees hier de feedback.


"Ik ben enorm dankbaar dat de Akasha cursus van Suzanne op mijn pad is gekomen. Het voelt als de meest kloppende ervaring die ik tot nu toe heb gehad wat betreft het bewust ontwikkelen van mezelf, en die me veel heeft gebracht en nog veel gaat brengen, dat weet ik zeker.

Suzanne’s begeleiding hierbij voelde als precies goed afgestemd; Duidelijk en helpend wanneer het nodig was, en juist veel ruimte voor eigen ontdekken en ervaren wanneer het kon. Ik voelde de steun om over uitdagende drempels te stappen, en ook het vertrouwen om zelf te ervaren wat het voor mij inhield en te ontdekken hoe het mij vormde, als ontdekkingsreiziger in de Akasha Kronieken.

Wauw, wat een mooie ervaring, en zoveel dankbaarheid dat ik dit met Suzanne en deze groep mocht ontdekken. Dit gun ik iedereen die dezelfde roep voelt als ik toen ik erover begon te horen."
Wim"De cursus Akasha Kronieken heb ik ervaren als een hele leuke, inspirerende cursus. Enerzijds leidt de cursus tot nog meer zelfinzicht en heling, anderzijds biedt de cursus concrete handvatten hoe de Akasha Kronieken kunnen worden geraadpleegd voor verschillende soorten (levens)vragen, voor mezelf of voor anderen.

Suzanne begeleidde de groep op rustige, bekwame wijze en creëerde een open sfeer waarin ruimte was voor allerlei vragen en eigen inbreng. Binnen het algehele kader wordt meegestroomd met wat er in het moment leeft of aandacht vraagt. Voor mij was dat echt een meerwaarde van de cursus."
Rozelinde

"De Akasha Cursus heeft me heel veel gebracht. Er hebben grote shifts in mijn bewustzijn plaats gevonden waardoor ik anders tegen bepaalde dingen in mijn leven ben aan gaan kijken. Bepaalde issues zijn hierdoor verdwenen of veel milder geworden. Ik kan het niet eens allemaal meer concreet noemen, maar ook mijn partner gaf aan veranderingen in mij te zien. Ik vond het echt heel waardevol en heb het meerdere mensen aanbevolen."
Adinda

  • Akasha Cursus start 15 Maart 2022
    Akasha Cursus start 15 Maart 2022

    De data van deze Cursus Akasha Kronieken zijn allen op de dinsdagochtend.
    De 3 data in Harderwijk zijn bedoeld om elkaar life te ontmoeten, wat absoluut een meerwaarde heeft (maar niet verplicht is). Mocht je er niet life bij…

    € 373,00

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2022 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel