Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen van anderen met Suzanne's Akasha Kronieken Opleiding? Lees hier de feedback.
 

"Dank voor de fijne cursus tijd. Je rust in je begeleiding en kennis van de Akasha kronieken maakte dat tijdens de cursus een goede basis is gelegd om zelf readingen te gaan geven. 
Nogmaals dank 🙏
"
Saskia

"Om te leren de Akasha Kronieken te lezen is Suzanne een hele fijne en bekwame leraar. Haar zachte zijn en heerlijke locatie maken het tot een prachtige ervaring. Het lesboekje en haar uitleg zijn verder een uitstekende leidraad. Het oefenen met elkaar vanaf dag een is spannend maar ook heel leuk om te doen. Naarmate mijn vertrouwen groeide, en de feedback van Suzanne helpt daarbij, ging de spanning er wat van af. Dankjewel Suzanne voor wie je bent en wat je doet."
Greet

"De cursus Akasha Kronieken van Suzanne was fijn om te doen. Suzanne is een vriendelijke, zachtaardige persoonlijkheid met veel ervaring in de Kronieken. De uitleg is duidelijk en praktisch. Vooral het oefenen met elkaar is heel waardevol. Mijn kritische stemmetje zei dat ik het allemaal zelf verzin en heeft deze oefeningen echt nodig gehad. Nu ben ik zover dat ik durf te vertrouwen op wat doorkomt. Ook in het dagelijks leven merk ik verschil. Ik ervaar meer zelfvertrouwen en durf beter onder woorden te brengen waar ik voor sta. Door de cursus Akasha Kronieken is er veel duidelijk geworden en heb ik een grote stap gezet in mijn groeiproces. Het is heerlijk om in de Kronieken te vertoeven en ik zal ze nog vaak raadplegen, zowel voor mijzelf als voor anderen."
Anita

"Ontzettend bedankt voor je kennis en wijsheid.
Wetende dat De Akasha Kronieken er altijd voor mij zijn voelt geruststellend.
"
Sylvia

`Wil graag nog even met je delen hoe blij ik ben dat ik de cursus Akasha Kronieken lezen bij je hebt gevolgd. Wat een verrijking! Sowieso de ontmoeting met mede cursisten en het oefenen met elkaar maar ook de manier waarop je het hebt vormgegeven. Wat een zorgvuldigheid, liefde en aandacht zit hierin, helemaal zoals ik je hebt leren kennen. Je begeleid met veel liefde en zachtheid en dat geeft zelfvertrouwen. Ook fijn dat de cursus wel een aantal maanden bestrijkt want dan blijf je er goed mee bezig, telkens een ander facet. En het voelt nooit af maar uiteindelijk wel met vertrouwen de cursus afgesloten, had ik nooit gedacht in het begin!`
Anouk

"Wat de cursus mij gebracht heeft is bovenal zelfvertrouwen. Ik durf te vertrouwen op de informatie die ik uit de kronieken onvtvang en te leven naar de lessen die mij getoond worden. Het gemak waarmee ik leef en keuzes maak is groter geworden.

Mijn spirituele pad ontvouwt zich langzaam maar zeker, terwijl ik het bewandel. De afronding van cursus voelt niet eens echt als een einde, maar vooral als een nieuw begin. Want vanaf nu heb ik de kronieken om mij bij te staan, dat voelt enorm ondersteunend.

Dank je wel, Suzanne,  dat je dit mogelijk maakte met je liefdevolle begeleiding en grenzeloze vertrouwen."
Femke"Ik ben enorm dankbaar dat de Akasha cursus van Suzanne op mijn pad is gekomen. Het voelt als de meest kloppende ervaring die ik tot nu toe heb gehad wat betreft het bewust ontwikkelen van mezelf, en die me veel heeft gebracht en nog veel gaat brengen, dat weet ik zeker.

Suzanne’s begeleiding hierbij voelde als precies goed afgestemd; Duidelijk en helpend wanneer het nodig was, en juist veel ruimte voor eigen ontdekken en ervaren wanneer het kon. Ik voelde de steun om over uitdagende drempels te stappen, en ook het vertrouwen om zelf te ervaren wat het voor mij inhield en te ontdekken hoe het mij vormde, als ontdekkingsreiziger in de Akasha Kronieken.

Wauw, wat een mooie ervaring, en zoveel dankbaarheid dat ik dit met Suzanne en deze groep mocht ontdekken. Dit gun ik iedereen die dezelfde roep voelt als ik toen ik erover begon te horen."
Wim"De cursus Akasha Kronieken heb ik ervaren als een hele leuke, inspirerende cursus. Enerzijds leidt de cursus tot nog meer zelfinzicht en heling, anderzijds biedt de cursus concrete handvatten hoe de Akasha Kronieken kunnen worden geraadpleegd voor verschillende soorten (levens)vragen, voor mezelf of voor anderen.

Suzanne begeleidde de groep op rustige, bekwame wijze en creëerde een open sfeer waarin ruimte was voor allerlei vragen en eigen inbreng. Binnen het algehele kader wordt meegestroomd met wat er in het moment leeft of aandacht vraagt. Voor mij was dat echt een meerwaarde van de cursus."
Rozelinde

"De Akasha Cursus heeft me heel veel gebracht. Er hebben grote shifts in mijn bewustzijn plaats gevonden waardoor ik anders tegen bepaalde dingen in mijn leven ben aan gaan kijken. Bepaalde issues zijn hierdoor verdwenen of veel milder geworden. Ik kan het niet eens allemaal meer concreet noemen, maar ook mijn partner gaf aan veranderingen in mij te zien. Ik vond het echt heel waardevol en heb het meerdere mensen aanbevolen."
Adinda

"Na de Akasha cursus is alles lekker aan het doorstromen. Ik merk dat ik steeds een stukje verder mag kijken en universele kennis mag ontvangen. En dat vind ik heel gaaf!"
Vera

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel