Hoe ik mijn thuis gevonden heb dankzij Akasha readingen.

Artikel 5 van 7

In de Akasha readingen van deze week, kwam het thema een huis/thuis vinden wat echt bij je past steeds terug.

Het grappige is dat ik zelf dankzij Akasha readingen die droomplek voor mij en mijn gezin gevonden heb! Het is dus echt mogelijk! Hierbij ter inspiratie ons verhaal...

Tijdens mijn opleiding tot Akasha reader verkenden we de mogelijkheden van de Akasha Kronieken. 1 daarvan was dat je kon vragen naar wat een huis of voorwerp je te bieden heeft, wat het voor je mogelijk maakt, waar het je in ondersteunt. Dit is alleen mogelijk voor een huis/voorwerp waarvan je zelf eigenaar van bent of wat te koop staat.

Dus vroeg ik naar ons huis. En dat heb ik geweten. Ons huis was teveel beton, teveel muur, ik kon daar niet mezelf zijn, het paste niet bij mijn gevoeligheid, ik kon me daar niet ontwikkelen etc.

Ik was gechoqueerd! En eigenlijk ook wel boos, want dit huis was het allerbeste wat we ons konden veroorloven (dacht ik :-))

Mijn lerares zei toen; "Je hebt zelf naar je huis gevraagd, als je niet ergens diep van binnen voelde dat er iets niet klopte, had je dat niet gedaan."

En ze had gelijk. Toen ik thuiskwam zei mijn man; "We hebben altijd geweten dat dit niet ons droomhuis is, toch?" Eh ja...maar omdat een ander huis onmogelijk leek, had ik mijn dromen diep weggestopt. Na deze reading kon ik het niet meer ontkennen, want wat aan het Licht gekomen is, kan niet terug de kast in.

Ik deed een visualisatie en zag een wit huis voor me, met ramen die in de zomer openstonden, op loopafstand van de school van de kinderen, met een aparte werkruimte voor mij, met een strandje in de buurt om zomers naar toe te gaan, binnen 15 min. vanaf het bos, met een grote tuin met buxushaagjes en kruidentuin, waarin een lange tafel stond waaraan anderen gezellig aanschoven.

En oh ja, aangezien we al heel lang in Utrecht woonden en onze dochter naar volle tevredenheid op de Vrije School zat, moest het uiteraard in Utrecht zijn.

Dat liep anders. De huizenprijzen in Utrecht waren zo hoog dat er binnen ons budget, geen enkel huis was wat paste bij onze wensen.

Het eerste huis waar we gingen kijken was in Zeist. Het zag er idyllisch uit, met een grote tuin, we wilden hier best wonen. In een Akasha reading door 1 van mijn medestudenten, kreeg ik te horen dat dit huis niet was wat het leek. Dat het bij zou dragen aan onze bouwkundige kennis over huizen, prijzen etc. Vlak daarna bleek het huis verkocht te zijn. Toen was ik verdrietig, maar nu ben ik maar wat blij dat we daar niet zijn gaan wonen...

Het moment brak aan om ook breder dan de omgeving van Utrecht te gaan kijken. Ik keek op de kaart van Nederland en zei tegen Marvin: "Ik denk dat we in Harderwijk gaan wonen". "Dat denk ik niet!" zei hij. Ik zocht op Funda naar huizen met een perceel van 1000m2 in de provincie Utrecht en Gelderland. en vond er 2. Het ene huis in Harderwijk, het andere in Zutphen. Beiden te duur.

Een ander huis in Zutphen volgde, prachtig gelegen langs de IJssel. De tuin niet enorm, maar wel veel speelruimte voor de kinderen bij de rivier en de Vrije school aan het einde van de straat. Er moest echter nogal wat gebeuren aan dit huis. Een Akasha reading bevestigde dat we heel goed moesten nadenken of we dit financieel en emotioneel konden en wilden dragen. Het antwoord was nee.

We bekeken meer huizen in Zutphen, Zeist en zelfs Wijk bij Duurstede, maar niks paste. Ik werd er wanhopig van. Maar als ik hier in een Akasha reading naar vroeg, dan werd er gezegd dat eraan gewerkt werd. Dat God's wegen ondoorgrondelijk zijn en dat ik vertrouwen moest hebben.

Op een dag zocht ik op Funda opnieuw het eerder gevonden huis met veel grond in Harderwijk op. Het was een half jaar later en de prijs was gezakt, maar nog steeds hoog. Nu gaan we kijken zei ik tegen Marvin! De straat was veel leuker dan we verwacht hadden. De tuin een waar paradijs. Maar aan het huis moest een hoop gebeuren, er was door de vorige bewoners 30 jaar lang bijna niets aan gedaan.

Ook voor dit huis kreeg ik een Akasha reading. Niet alleen moest er veel verbouwd worden, er moest ook veel energetisch getransformeerd worden in dit huis en in de grond. Maar juist ik, met mijn Licht, was daartoe prima in staat. En het huis en de plek zouden ons op allerlei nieuwe manieren ondersteunen.

We besloten het huis te kopen! Dit lukte wonderbaarlijk genoeg onder de vraagprijs. Ons huis in Utrecht konden we goed verkopen, zodat een deel van de verbouwing uitbesteed kon worden. Al moesten we zelf ook nog een hoop doen. Vooral Marvin heeft heel hard eraan gewerkt. De grootste klussen zijn nu gedaan en we zijn zo dankbaar dat we deze stap gezet hebben!

Het huis is niet wit en de werkruimte is er (nog) niet, maar verder heeft dit huis alles en zoveel meer dan we wensen konden! De energie is nu Licht en speels. De tuin een enorme verademing voor ons alle 4, we kunnen op deze plek echt onszelf Zijn en opladen.

De Vrije School is op fietsafstand, net als het strand en de Veluwe. We genieten hier met volle teugen!

En Utrecht mis ik nog wel eens, maar minder dan ik had gedacht. Ik zie nu ook de voordelen van fietspaden waar mijn kleuter zelf naar school kan fietsen zonder overhoop gereden te worden ????

Mede dankzij de Akasha readingen zijn wij op een plek gekomen die ten diepste bij ons past. Een plek die we van te voren niet voor mogelijk gehouden hadden. Thuis. En daar ben ik enorm dankbaar voor!

Dankzij dit proces heb ik heel duidelijk ervaren hoe de Akasha Kronieken stap voor stap kunnen begeleiden in transformatieprocessen. Er is zoveel hulp voor ieder van ons aanwezig. We hoeven er alleen maar om te vragen ????????

Voor informatie over de Akasha reading zie hier: https://suzanne-licht.myonline.store/c-5177358/akasha-reading

 

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel