Waarom niet krijgen wat je wilt, soms precies is wat nodig is...

Artikel 4 van 7

Nu ik inmiddels vele transformerende en helende Akasha readingen gegeven heb, merk ik dat de informatie die vanuit de Akasha Kronieken ontvangen wordt, niet altijd even dankbaar ontvangen wordt door de vraagsteller. Dit heeft vaak te maken met de volgende oorzaken.

Vrije keuze

Het kan heel verleidelijk zijn om via een reading antwoord te krijgen op bepaalde vragen, zoals moet ik deze baan aannemen? Of waar moet ik gaan wonen? Het probleem is, dat als je antwoord op deze vragen zou krijgen, je de kans ontnomen wordt om zelf tot dit antwoord te komen. De wijsheid van de weg wordt je dan ontnomen en vervangen door een kant en klaar antwoord. Klinkt handig een kant en klaar antwoord, maar in feite wordt je daarmee afhankelijk. In plaats van jezelf dieper te leren kennen, wordt je afhankelijk van een reader om jou de antwoorden op beslissende vragen in je leven te geven. En wie leeft dan jouw leven?

De Akasha Kronieken ontnemen je nooit de vrijheid (en de wijsheid!) van het maken van je eigen keuzes! Vraag dus niet; moet ik dit of dat kiezen? Wel kun je vragen wat een bepaalde keuze voor je mogelijk maakt, met dit diepere inzicht maak jij vervolgens je eigen keuze.

Je intentie is bepalend

Jij, als vraagsteller, hebt een grote invloed op wat de Akasha Reader aan informatie kan en mag ontvangen voor jou. Hoe meer jouw intentie is gericht op willen transformeren en helen, op groei van bewustzijn, hoe meer de verkregen informatie daarbij zal aansluiten en hoe meer je aan de Akasha Reading zult hebben.

Transformatie kan soms ongemakkelijk voelen

Informatie alleen is niet het doel van een Akasha Reading. Transformatie is waar het uiteindelijk om gaat. Dit betekent dat je de informatie in de praktijk gaat brengen en andere keuzes gaat maken die meer in lijn liggen met je originele blueprint. Dat kan in het begin best onwennig en spannend zijn!

Toen ikzelf in een Akasha Reading een vraag stelde over het huis waarin ik (toen) woonde, kreeg ik een antwoord waardoor ik in eerste instantie ontzet was. Het antwoord sloot niet aan bij wat ik mezelf had laten geloven. Het heeft even geduurd voordat ik aan mezelf toe kon geven dat de Akasha Kronieken gelijk hadden. Toen begon mijn transformatie proces! Ik mocht mezelf gaan zien door de ogen van de Akasha Kronieken. Ik mocht gaan vertrouwen op het leven. Ik mocht vertrouwen dat er precies op mijn pad zou komen wat mij zou helpen groeien. Ik mocht erop vertrouwen dat er voor ons gezorgd zou worden en dat we de juiste plek om te wonen zouden vinden. En dat is allemaal gelukt. Het proces was niet altijd leuk of makkelijk, net zoals elk transformatieproces. Maar (achteraf gezien) had ik geen seconde ervan willen missen! En op moeilijke momenten kon ik op de wijze, liefdevolle begeleiding van de Akasha Kronieken rekenen. Ik heb me hierdoor nooit alleen gevoeld, maar eerder gedragen in het proces.

Weet dat als jij een transformatieproces ingaat, de liefdevolle beleiding van de Akasha Kronieken er ook altijd voor jou is! 

Meer weten over een Akasha reading? Je kunt hier een afspraak maken.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel