Mijn werk als Lichtgids...

Artikel 3 van 7

Velen denken dat ik, doordat ik met Licht werk, me bezighoudt met verheven zaken. Niets is minder waar. Het grootste deel van mijn taak is juist heel aards en speelt zich af op de plekken waar het Leven mij brengt. Juist als Lichtgids ben ik nodig op plekken waar het (nog) donker is. Juist die plekken hebben immers Licht nodig om te kunnen transformeren en helen. Ik heb geleerd om op het Leven te vertrouwen en JA te zeggen tegen de taak die mij gegeven is. Dit vraagt moed; de moed om niet weg te kijken, maar dat wat is AANkijken.

Het afgelopen halfjaar heb ik –samen met anderen- als een waarheidskrijger de volle waarheid op een bepaalde plek aan het Licht gebracht. In deze situatie hadden we allen onze eigen taak en positie in het geheel; allemaal even belangrijk. Vanuit deze gelijkwaardigheid en het staan voor de héle waarheid, is uiteindelijk oude macht gekanteld. Het is voor mij een periode geweest waarin ik intensief op de proef gesteld ben om in mijn Licht-kracht te blijven staan, om het grotere geheel te blijven zien en de moed te hebben om door te gaan. Wat mij daarbij geholpen heeft, is dat ik in dezelfde periode aan het schrijven en experimenteren was voor mijn onderzoek naar Licht.

Mijn onderzoek naar Licht bleek een evenwicht scheppend alternatief te zijn, het voedde mijn Licht. Juist door de duisternis heen heb ik aan dit project gewerkt, wat mij zoveel vreugde en inzicht gebracht heeft, dat ik het graag met jullie deel. Het praktisch onderzoeken van het Licht, zodat het onzegbare ervaarbaar wordt, is een ware ontdekkingsreis. Een ontdekkingsreis die jij nu zelf kunt maken, met alles wat je daarvoor nodig hebt in de door mij gemaakte en samengestelde Licht-kit. Het mooie aan het onderzoek naar het licht is dat de duisternis evengoed mag bestaan en zelfs bijdraagt…zowel licht als duisternis zijn nodig om tot schepping te komen. Dus waar jij nu ook staat in jouw leven, of het nu licht is of donker; ik nodig je uit om mee op ontdekkingsreis te gaan!

Ja, ik ga mee op ontdekkingsreis!

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2024 Suzanne-Licht | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel